Buitenschoolse opvang

peuteropvang > kinderopvang > buitenschoolse opvang

Tante Jansz verzorgt voorschoolse en naschoolse opvang voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Indien uw kind in groep 8 13 jaar is of wordt is hij of zij ook van harte welkom!

Vaste gezichten

Tijdens de opvang zijn vaste gezichten aanwezig gedurende de opvang. Vaste gezichten op de groep vinden wij belangrijk. Een vaste gezicht geeft het kind een gevoel van vertrouwen en veiligheid, daarbij kunnen onze leidsters een vertrouwensband met de jullie kind opbouwen. Door het voeren van gesprekjes komen wij er samen achter waar de interesse van het kind liggen.

Huiselijke omgeving

Wij bieden de buitenschoolse opvang aan in een huiselijke omgeving. Daarbij bieden wij opvang aan maximaal 18 kinderen. Aan de lange tafel zullen wij met zijn allen samen wat drinken en een koekje of fruit eten. En natuurlijk knutselen we erop los. En een bordspelletje mag zeker ook niet ontbreken.

Activiteiten

De leidster op de groep biedt elke dag een groepsactiviteit aan. De kinderen mogen deelnemen aan de activiteit, maar zijn dit niet verplicht. De leidster zal de kinderen echter wel stimuleren om deel te nemen. De activiteiten kunnen bestaan uit samen knutselen, verstoppertje spelen, bordspel spelen, cake bakken, samen aan de slag in de moestuin, de dieren verschonen.

Kosten

7,30 euro voor een jaarcontract

7,70 euro voor een schoolwekencontract

8,75 euro voor flexibele voor en of naschoolse opvang

Openingstijden

Maandag: 14:30 – 18:00

Dinsdag: 14:30 – 18:00

Woensdag: 12:00 – 18:00

Donderdag: 14:30 – 18:00

Vrijdag: 12:00 – 18:00

Contact

Ben je nieuwsgierig naar onze buitenschoolse opvang? Kom gerust langs om kennis te maken met onze buitenschoolse opvang. De koffie staat altijd klaar. Liever een afspraak maken of direct jullie kind(eren) aanmelden? Dat kan via tantejansz-kinderopvang@hotmail.com o.v.v. buitenschoolse opvang.